KARAMEL KOMPAGNIET

Karamel Kompagniet fra Danmark., Med engelske familietradisjoner og en raffinert versjon av en hemmelig oppskrift fra 1894 har de produksert håndlagde karameller på Bornholm fra 2004.  Karamel Kompagniet er grunnlagt for å skape nærvær gjennom smaksopplevelser. Hver eneste karamell skal være forbundet med en munnfull glede som avdekkes når den sakte smelter i munnen og lag på lag med smak frigjøres. Rene gode smaker som vitner om at man nyter et stykke solid kjøkkenhåndverk. Magien fra sukkeret smelter og karamellen dannes ved 160 grader og oppover til det ferdige smaksatte produktet er fintunet i over 20 år og er kvalitet tvers i igjennom. I tillegg til smakskvalitet i alle ledd er Karamel Kompagniets virksomhet tuftet på bærekraft. For eksempel er det som ser ut som plast rundt karamellene langt fra dette. Det er en emballasje som er nedbrytbar du kan putte rett i hjemmekomposten. 52% av energien som går med i driften kommer fra solenergi, all emballasjekartong er FSC sertifisert; dvs at trevirket kommer fra bærekraftig skogsdrift, alle produktene er gluten og GMO fri og råvarene og emballasjen hentes i størst mulig grad fra leverandører så nært på produksjonen som mulig