Rivsalt - HIMALAYA salt, refill, 150 gr.
Himalaya saltsteiner kommer fra Nord-Pakistan, fra området kalt "saltområdet" ikke langt fra Himalayafjellene. Et naturlig bergsalt med mye smak som er ideelt til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Rivsalt er designet av den svenske entreprenøren og designeren Jens Sandringer.Jens kom opp med konseptet mens han spiste på en japansk teppanyaki restaurant i Beijing.
Revet salt er en gastronomisk opplevelse og en ny måte å tilsette salt på. Vi fører ulike refiler med saltsteiner og rålakris i tillegg til rivjernene med salt eller lakris. Kjøper eller har du et rivjern kan du supplere med en av de ulike refilene. Rivjernet med bordstativ i eik kan bli et naturlig og flott suppelement til spisbordet.
Himalaya saltsteiner kommer fra Nord-Pakistan, fra området kalt "saltområdet" ikke langt fra Himalayafjellene. Et naturlig bergsalt med mye smak som er ideelt til kjøtt, fisk og grønnsaker.
Persisk Blue Rock Salt et av de sjeldneste og mest eksklusive saltene og ekstraheres fra en saltmine i Nord-Iran. Smaker etter hvert ganske mildt med litt sødme. Ideell til sjømat, salater og franske mat. Populær blant barn.
BLACK leveres med tre KALA NAMAK saltstener fra India. Disse bergartene er trolig en hemmelig ingrediens - spesielt i VEGAN CUISINE Den tilfører bl.a. en litt røykfylt smak på grunn av det høye svovelinnholdet
PASTA SALT gir et perfekt saltet pastavann på en enkel måte..Bare tilsett en HALIT saltrock pr. liter pastavann.
FREEZE & SERVE inkluderer fire himalaya saltplater, som gjør enhver forrett eller dessert til en opplevelse. La platene stå i fryseren i et par timer og ta dem ut igjen rett før servering.
Med disse tannpirkerene fra Rivsalt renser du tennene etter middagen. En elegant klynge av blomster fra tannpirkeplanten (ammi visnaga) og et naturlig eikebordstativ, gjør denne både attraktiv, elegant og funksjonell på bordet.