
Kaffe - Påskeespresso, 250 gr
Årets påskeespresso fra Solberg & Hansen er en espressoblanding fra Rwanda. Kremet og søt med toner av karamell, kakao og plomme.
Utvalget inkluderer ulike smaksprofiler og styrker både til espressomaskiner og til manuell brygging fra flere produsenter.
Årets påskeespresso fra Solberg & Hansen er en espressoblanding fra Rwanda. Kremet og søt med toner av karamell, kakao og plomme.
Intens og kremet. En velkjent klassiker og Solberg & Hansens mørkeste alternativ. En smaksrik espresso som kommer godt frem i melkebaserte drikker. Nøtteaktig aroma. Bittersøt med lang og intens ettersmak.
En svak espresso.brent etter fransk oppskrift eller som en forholdsvis krafiig kaffe. Søt aroma fra moreller, sorte kirsebær og mørke plommer. Behagelig friskhet og rik sødme.
En allrounder som passer for den som ønsker kraft og sødme. Egner seg meget godt både som en ren espresso i maskiner og i melkebaserte drikker.
Kraftig, solid og dominant bittersøt smak. Styrken,sødmen og den lave syrligheten gjør dette til en typisk Italiensk espresso.
Fyldig og rund espresso.
Kremet og søt koffeinfri kaffe. Ved byen Inzá i den kjente kafferegionen Cauca i Colombia plukkes kaffebærene, som dekaffineres med et naturlig stoff utvunnet fra sukkerør.