Slow crafted

Oppskriften SLOW CRAFTED er basert på den originale lakrisen som Johan Bülow kokte på Bornholm i 2007.  Sammenlignet med det klassiske sortiment er SLOW CRAFTED-prosessen mye mer tidkrevende.

Prosessen omfatter koking av lakris i opptil fire timer, etterfulgt av timer med strekking av lakrismassen kun med håndkraft. Dette sikrer en unik karamellaktig konsistens og en mer intens lakrissmak. Dessuten består SLOW CRAFTED-kolleksjonen kun av de aller beste økologiske ingrediensene.

DESIGNET FOR GJENBRUK

Med bærekraft i fokus i alle ledd av produksjonen, er dette første gang Bülow introduserer SLOW CRAFTED-serien i premium resirkulert glassemballasje, spesielt designet for gjenbruk.

Premium resirkulert glassemballasje, spesielt designet for gjenbruk. Bruk den hjemme eller på farten

Når den er tom, kan du enkelt fjerne etikettene med varmt vann og rengjøre glasskrukken i oppvaskmaskinen før du bruker den igjen til omtrent hva som helst. Lokket på glasset lukkes tett, slik at du for eksempel kan bruke det til din daglige juice, smoothie eller iskaffe på farten.

Hjelper deg å lage mat. Glasskrukkene har til og med funksjonelle måleenheter gravert, slik at du vet nøyaktig hvordan du skal blande drinkene dine.

Hva kan jeg bruke glasskrukken til?  Du kan bruke glasset til nesten hva som helst, fra din daglige juice, smoothie eller iskaffe til hjemmelaget syltet agurk eller løk, hjemmelaget syltetøy, oppbevaring av rester osv.