HERBARIA GOURMET

Herbaria  "Økologisk krydder for smaksbevisste!."

Herbaria i Tyskland har vunnet en rekke priser og anses å være blant verdens beste krydderserier, og har har med tysk presisjon og sans for god smak sørget for et bredt sammensatt sortiment av blandingskrydder, urtekrydder, malte krydder, frø og fantastisk pepper.
 
Alt krydderet kommer fra økologisk sertifiserte produsenter. Det er kun rene krydder uten tilsetningsoffer. På alle boksene som inneholder enkelt krydder finner man informasjon om opphav og dyrkingssted. Herbaria legger like stor vekt på terroir som de mest kresne vinprodusentene. Emballasjen er flott – både utseendemessig og hva angår funksjonalitet. Alt krydderet er pakket metallbokser som har dobbelt lokk for å bevare aromaen. De kan også stables oppe på hverandre i hyller, skap eller på kjøkkenbenken. Både innhold og utseende gjør Herbarias krydderserier til et «må ha» på kjøkkenet samt at det også egner seg meget godt som gave.

Det er klart at med denne bakgrunnen og bevisstheten på kvalitet må resultatet blir bra. Kjøper du Herbaria krydder er det i hvert fall ingen grunn til å klage på krydderet dersom du ikke er fornøyd med smaken.

 

 NB ! DET ER FORTIDEN  BEGRENSET MED TYPER PÅ LAGER AV KRYDDERBLANDINGENE, MEN FLERE SPENNENDE PEPPERVARIANTENE SOM SETTER ULIKE SMAKER PÅ MATEN.