MENAKAO

Denne serien av produkter har virkelig sine røtter liggende i Madagaskar. Alle ingrediensene kommer fra øya.. Det beste med Menakao er allikevel smaken. Kakaoen deres har en naturlig fruktighet som kommer tydelig fram i alle produkter. De naturlige fruktige tonene som finnes i all Menakaos sjokolade.er utrolig ekte og smaksrike. Menakao er en av noen få sjokoladeprodusenter i verden som lager sjokolade ved kilden.

Alle eskene til sjokoladeplatene har portretter av persomer fra ulike folkegrupper på øya.

Mena betyr rød på madagassisk. Rød er også fargen til jorden der som er rik på mineraler, rød er til og med Criollo kakao belgene. Kao står for kakao. 

Å produsere sjokolade ved kilden og kjøpe bønner direkte betyr at de kan jobbe direkte med bøndene for å produsere best mulig avling og gi bøndene en mye høyere pris for bønnene enn de ellers ville fått. Arbeidere ved Menakaos fabrikk får en lønn og pensjon som gir de sikkerhet for seg selv og familien.. De jobber samtidig med å bedre de sosoiale forholdene for lokale kakaobønder, i tillegg til at i praksis er det økologisk dyrket. Ved å kjøpe Menakao sjokolade, støtter du bærekraftig kakaodyrking. Kakaogårder dyrker kakao med respekt for mennesker og miljø.