Pasta - Tagliatelle, La Pasta di Aldo, 250 g
Håndlaget eggpasta med 4 mm bredde. Veldig allsidig.. Flott format til en ragu. Lag din egen favorittragu og la den koke lenge slik at smakene konsentreres skikkelig.
Håndlaget eggpasta med 4 mm bredde. Veldig allsidig.. Flott format til en ragu. Lag din egen favorittragu og la den koke lenge slik at smakene konsentreres skikkelig.
Håndlaget eggpasta med bredde på 12 mm. Pappardelle er en type pasta som er mer egnet til sterkere smaker. Pappardelle er svært lik tagliatelle, men bredere.
Håndlaget eggpasta langsomt lufttørket etter gamle tradisjoner.2 mm bred.
Håndlaget eggpasta med trøffel. Tips: Kok pastaen, høvle over godt med parmesan og avslutt med en god olivenolje.Om du ønsker enda mer trøffelsmak prøv olivenolje med trøffel.
Deilig håndlaget eggpasta med sitron. Passer godt sammen med fisk, men også andre retter hvor du ønsker litt ekstra friskhet.
Maccheroni di Toscana er inspirert av lokal tradisjon som passer for de mest omfattende sausene. En «tøff» pastatype er det som skal til for å få frem det beste av kjøtt- og viltsauser, typisk for bl.a. Toscana.
Den kreasjonen til Martelli er inspirert av historien om Peciolo, en pastaprodusent ved et Pisan-bakeri i 1284.. Til ære er en Fusilli, laget for å huske områdets største symbol 7 spiraler, som tårnet i Pisa.
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet.
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet
En organisk pasta, hentet fra strengt italiensk og sertifisert organisk semulegryn av topp kvalitet
En organisk fullkornpasta fra Gentile av høy kvalitet-