
Fru Timian - Urtesalt med ramsløk, 170 g
Passer til retter hvor du vil ha litt fyldig saltsmak med urter. Deilig i grøsakssupper. En favoritt hos mange,
Fru Timian har i flere år vært en av Norges mest leste matblogger. I desember 2018 ble Fru Timians krydderserie lansert og i mai 2020 kom pestoene og buljongene.
Alt krydderet i blandingene er kjøpt gjennom firmaet Arne B.Corneliussen som sikrer en høy kvalitet. De lager krydderblandingene ut fra Fru Timians oppskrifter. Selve tappingen på krydderflaskene gjøres hos Fru Timian i Rakkestad.
Passer til retter hvor du vil ha litt fyldig saltsmak med urter. Deilig i grøsakssupper. En favoritt hos mange,
Et anvendelig krydder.. Kan brukes til det meste du bruker salt til. Omeletter, ostesmørbrød, saus, supper mm
Gullkrydderet egner seg veldig godt til stekte kylling- og svinekjøttretter, samt til vegetarretter. Det er sennep og gurkemeie som gir den herlige gullfargen til krydderblandingen.
Tacokrydderet passer til den tradisjonelle norske tacoen, til fisketaco og i kjøttboller og til dipp..
Mange av oss spiser kylling til middag flere dager i uka, og da er det ofte godt å ha en saus å servere til! Med dette pulveret lager du veldig raskt en god saus.
Passer til nesten alle type supper og sauser. Kjempegod hvis du vil lage en egen nudelsuppe eller ramen.
Pestoen for den som liker maten litt sterkere Super som tilbehør til biff og fløtegratinerte poteter, på milde squashkaker og som en smaksforsterker i en fløtesaus.
Ramsløkpestoen kan brukes som en ren pesto – blandet ut i kokende vann og god olivenolje, til rømmedressing og i en kremet saus til for eksempel kylling eller annet lyst kjøtt.
Tomatpestoen er en skikkelig allsidig pesto som passer perfekt både til den klassiske pasta med pesto, og som en smaksforsterker i kjøttsasusen mm
Dryss det tørt over en salat eller bruke det i vinaigretten.
Et strøssel som kan brukes til mye. En blanding av svarte og hvite sesamfrø, hvitløkflakes, løkflakes, valmuefrø og salt.
Gløggblanding som benyttes til å lage tre herlige gløggvarianter. Eplegløgg, Eple- og solbærsirupgløgg eller Rødvinsgløgg.